#100happydays #day1

Реших да се включа и аз в #100happydays. Това е онлайн предизвикателство, чиято цел е да публикувате снимки, статуси и видео онлайн в социалните мрежи на нещо, което ви е направило зарадвало (най-общо казано). Лично аз възприемам това предизвикателство като опит да накара повече хора да се радват на малките неща в живота. Вярвам, че това го умея, но не съм убеден, че имам постоянството да го правя всеки ден. И понеже обичам да си доказвам, че мога да направя това, което ме съмнява – реших да започна.

За разлика от другите щастливци, ще го направя тук в блога си, а не във Фейсбук, Туитър или Инстаграм. Основната причина е, че е нещо, което искам да ми остане лесно достъпно и в бъдеще. Идеята ми е, чрез търсенето да мога да открия, който ден от предизвикателството искам. В тази връзка трябва да добавя, че постовете ще съдържат в заглавието си поредния ден, но не знам дали ще имам чисто физическата възможност да ги публикувам ежедневно. Напълно е възможно да се случи понякога един-два дена да пропусна, а пък след това да наваксам с няколко публикации за един ден. Няма и да поствам снимки всеки път – още днес в първия си „щастлив“ ден се убедих, че определени неща няма как да се снимат.

Различните дни планирам да ги тагвам със #100happydays #100щастливидни #ден* и #day* като съответно звездите ще бъдат поредния номер на съответния ден.

  • Днешният ми ден всъщност започна доста каръшки – контрольори във всички видове градски транспорт, в които се качих в единствения ден, в който не си носих картата. За сметка на това нещата се подобриха значително по-късно – за следобедните ми срещи и ангажименти, почти не ми се е наложило да чакам градски транспорт, а освен това попадах на празни автобуси, тролеи и трамваи;
  • Привечер стоейки в едно задръстване, понеже видях, че закъснявам с графика реших да посетя откриването на софийската част от турнето на трона от Game of thrones, но не успях, защото съвсем неочаквано приятел ми се обади и ме извика да направя презентация при нови потенциални клиенти като шансът за подписване на договор е доста висок.

Повече информация за #100happydays може да видите тук.

Posted in #100happydays and tagged , , , .