Свети Джордж

Свети Джордж

Свети Джордж е нов ситком, който ми хвана окото с леко нетрадиционната си тематика, а именно – сблъсъка на мексиканската с американската култура.
Джордж е мъж от мексикански произход, наскоро развел се с типичната си американска жена и е буфер между нея, сина си (в който няма нищо мексиканско), майка си, чичо си (Дани Трехо – любим актьор от други сериали и филми), братовчед си (Дейвид Заяс – също любим актьор, познат най-вече от ролята на Ейнджъл Батиста в Декстър) и заместник директорката на училището, където преподава.
Сериалът е пълен с леки шеги за мексиканци – най-вече стериотипни, които са поднесени доста добре.

Към момента са излезли 10 епизода и забелязах, че няма преводач, а аз от друга страна в определени моменти имам някакво свободно време и вероятно ще се хвана с тази задача. Позагубил съм тренинг и не мога да обещая, че ще става бързо или скоро, но ще опитам да направя каквото мога.
Ако някой има желание да редактира готовите субтитри, моля да се обади в коментарите. Опита ме е научил, че винаги има нужда от редактор, който успява да види разни дребни неща, които основният преводач е пропуснал.
Субтитрите ще ги качвам тук и не желая да бъдат качвани в други сайтове. Достъпа до тях, ще е безплатен, няма да трябва да гледате реклами, за да ги свалите.

Posted in Свети Джордж and tagged , , , , , .