#jебемтихарпа

10533115_10152588988615645_8160369356793736993_nВитошка. Снимката е взета от Фейсбук. Не съм автор.

Предисторията ще я разкажа, защото чакам видеото да се качи в тубата, ако не искате да я четете може да скролнете надолу 🙂
Старите ми слушалки Logitech F540 се скапаха и преди време ги оставих в сервиза на Стемо ООД за ремонт. Слушалките бяха купени от Мултидрама, Мултидрама година и половина преди изтичането на гаранцията си бяха вдигнали чукалата заедно с всичките си сервизи, а пък КЗП ме бяха насочили към сервиза на Стемо ООД като официален сервиз на Logitech за България. Адреса им е на Цариградско, малко преди Интерекспо центъра (от неговата страна).
Слушалките не можеха да се отремонтират и ми предложиха да избирам между два модела: G430 и H800. Избрах вторите, защото междувременно си купих едни блутут слушалки за слушане на музика, говорене по телефон, съвместими с компа и въобще се бях убедил в предимството на такива слушалки. Не на последно място бяха на значително по-висока цена и след като имах слушалки за себе си реших тези да ги продам.
Обадиха ми се преди няколко часа, че новите ми слушалки са пристигнали и реших да се метна на метрото и да си ги прибера. Речено-сторено. Взех метрото до Интерекспо центъра, возих се една спирка в обратна посока с автобус, взех ги за 2-3 минути, а после си тръгнах пеша обратно към метрото. Беше се появил някакъв доста силен вятър, но времето изглеждаше прилично. Влязох в метрото и влака ме чакаше. Слязох на метростанция Васил Левски и докато се качвах с ескалатора чух някакво страшно металическо дрънчене – сякаш горе имаше 15-на барабаниста или ескалатора се разпадаше. Не можех да го определя звука. Горе заварих тълпа и видях, че навън вали, а като се приближих видях и какво вали, което веднага обясни дрънченето. Изключително иронично е, че преди по-малко от месец, по повод наводнението в Аспарухово казах, че това не може да се случи в София и затова предпочитам да живея тук.
Тук някъде се убедих колко е добре телефона да ти е водоустойчив. Благодарение на това съм ви записал няколко видеа. От тук нататък ви оставям да гледате с по едно кратко обяснение къде е снимано:

1. Метростанция Васил Левски (към края на градушката), исках най-вече звука да запиша тук, но за съжаление не ми се получи – това, което се чува е много слабо наподобяващо на това, което се чуваше:

2. Ъгъла на Драган Цанков и Евлоги Георгиев:

3. Моста на канала:

4. Кръстовището на Граф Игнатиев и Евлоги Георгиев

5. Ъгъла на Евлоги Георгиев и Паренсов

6. Ъгъла на Евлоги Георгиев и Паренсов – 2

Posted in ШОК!!! УЖАС!!! ВИДЬО!!! and tagged , , , , , , , , , , , , , , .