Роден съм на 28 септември през 1981 г. в София.

Няма да навлизам в подробности за обрзованието си като училища и години, а само ще кажа, че средното съм го завършил с профил география, а след това се изучавах за аудио-видео монтажист.

През годините съм имал възможността да работя на различни и интересни позиции. Отново няма да навлизам в подробности, а само ще спомена, че съм работил като барман, касиер, в интернет клуб, кабелен техник, уеб дизайнер, компютърен съпорт, системен администратор, застрахователен консултант, видео монтажист, режисьор на пулт, режисьор и вече от няколко години – като професионален домоуправител.
Последната професия си я избрах заради постоянния си стремеж да съм свободен и да нямам шефове. Появи се като нова пазарна ниша и понеже бях натрупал известен опит в моята собствена сграда, реших да се възползвам от тази възможност. Вярвам, че се справям добре и предлагам най-добрата услуга като съотношение цена – качество. Освен всичко друго, опита ми от предишните професии ми позволи да адаптирам и предложа услуги и за Етажната собственост и за крайния потребител, които никой друг в областта не ги предлага. Ако случайно се интересувате от подобни услуги – не пропускайте да посетите Homecare-bg.com.

Имах си дългогодишна по-добра половинка, а от няколко години насам вече е и официално. Обичам да пия бири, да слушам жици, играя игри, гледам много сериали (без турски, латино и български) и избягвам да гледам/слушам публицистични предавания.

Държа на спазването на правилата. Нарушителите няма да бъдат толерирани по никакъв начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *